Groene energie

Wij installeren het graag!Onze Diensten

  • Installatie zonnepanelen

Solarpoint installeert zonnepanelen op bedrijfspanden, boerenschuren, overheids gebouwen en zonneparken. Dit kunnen zowel platte- als schuine daken zijn op verschillende onderconstructies. De keuze om zonnepanelen toe te passen, is bijna altijd gebaseerd op het behalen van een rendement op lange termijn. Het is verleidelijk om de goedkoopste aanbieder te kiezen, waar vaak gaat dit ten koste van de kwaliteit. Het uitgangspunt van Solarpoint is kwaliteit en service. Doordat Solarpoint veel via derden werkt, hebben we veel ervaring met het toepassen van diverse systemen en constructies. Ons uitgangspunt hierin is dat we altijd de normen volgen ten aanzien van de maximale dakbelasting met de bijbehorende windberekening. Hierbij zoeken we het optimum voor het toepassen van mechanische bevestiging en integratie van de onderconstructie op het dak.

Heeft u plannen om uw dak te voorzien van zonnepanelen of wilt u een advies over de mogelijkheden op uw dak? Wij informeren en adviseren u graag en kijken graag samen naar de beste oplossing op uw dak!


  • Om het installeren heen

Naast het installeren van zonnepanelen houd Solarpoint zich ook bezig met de zaken eromheen. Denk hieraan de veiligheid tijdens het installeren, zoals randbeveiliging, valbeveiliging, valnetten etc. Veiligheid is de eerste prioriteit voor Solarpoint. Andere omliggende zaken zijn bijvoorbeeld kraanwerkzaamheden en het afvoeren van het vuil. Solarpoint kan u het hele pakket aanbieden.

 

  • Systeemcontrole

Door invloeden van het weer kan het zijn dat uw onderconstructie systeem daaronder te lijden heeft. Indien u het gevoel heeft dat het onderconstructie systeem op het dak niet meer goed bevestigd zit, kunt u Solarpoint een systeemcontrole laten uitvoeren en oplossen als dat nodig is.

                                                                                                 

  • Storingservice

Indien uw systeem niet meer optimaal werkt, zal Solarpoint dit voor u nakijken en het probleem analyseren. In overleg met u, zal Solarpoint het probleem oplossen.


  • Zonnepanelen reinigen

Ook uw zonnepanelen worden op den duur vuil. Door dit vuil kan minder licht de zonnecellen bereiken, waardoor de energie opbrengst zal afnemen. Het is dus verstandig uw zonnepanelen eens per jaar te laten reinigen. Hierdoor blijft de energie productie optimaal en zal eventueel ophopend vuil tussen het aluminium frame en het glas worden voorkomen. Onderzoek heeft uitgewezen dat het rendement van vieze zonnepanelen na 1 jaar kan dalen met 4,4% tot 7,7%. Heeft u interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan.


  • Vogelborstels

Voorkom dat er vogelnesten tussen uw zonnepanelen en dakpannen ontstaan. De vogelnesten bemoeilijken de natuurlijke ventilatie aanzienlijk, waardoor de opbrengst van de panelen zeer afneemt. Hoe warmer de panelen worden, hoe lager het rendement. Doordat vogels niet meer onder u panelen kunnen zitten, zullen ze ook minder op uw panelen zitten en vogelpoep achterlaten. Uw panelen zullen minder snel vervuilen, wat het rendement verlagen. Tot slot kunnen de vogelborstels geluidoverlast verminderen doordat er geen vogels tussen het dak en de panelen kunnen zitten. Vraag vrijblijvend een offerte aan.
E-mailen
Bellen
Map
Info